contactaanmeldenfotohome
Home

 

Actueel

Picture this: Holiday at my grandmothers home in mityana

My mum took me at my grandmothers home for the holiday, at her home lived other 3 grand children, they were my cousins. We used to play with many ...

lees verder bij de pagina Nieuws

Privacystatement

Wanneer u sponsor wordt, worden de door u verstrekte persoonsgegevens verwerkt in onze sponsoradministratie om u te kunnen informeren over:

- de schoolprestaties van uw sponsorkind
- de voortgang van Happy and Joy in Uganda en Stichting Happy and Joy in Nederland
- zaken aangaande uw sponsorschap

Wanneer u uw sponsorschap opzegt, dan zullen wij gedurende dat jaar uw gegevens in onze administratie bewaren. Het daaropvolgende jaar zullen wij uw gegevens verwijderen. Dit betekent dat u vanaf dan geen verdere informatie meer van Stichting Happy and Joy zult ontvangen. Wij delen uw gegevens niet met anderen.

Welkom

Welkom op de website van Stichting Happy and Joy, Nursery School and DayCare Centre in Uganda.

Happy and Joy is een kleuterschool in het dorp Kabojja in Uganda. Kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 jaar komen er om Engels te leren, te leren schrijven, lezen, spelen en sporten.

Wij hopen dat ook u enthousiast raakt over ons project in Uganda, Afrika. En wellicht wilt u een donatie doen aan de school of aan één van onze leerlingen om deze zo een kans te geven op een betere toekomst.

Weetjes

Wij zijn op zoek naar een drukkerij die ons wil sponsoren met drukwerk. Wilt u ons helpen? Mail naar info@happyandjoy.nl.

Stichting Happy and Joy is aangesloten bij:

   

Volg ons ook op:

IBAN: NL84INGB0002894928
KvK: 28104127
RSIN: 814162927