contactaanmeldenfotohome
Home

 

Actueel

Stichting Happy and Joy wenst u een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2019! Wij hopen ook het komende jaar weer op uw steun aan ons mooie project.

Tekening gemaakt door een leerling van Happy and Joy


Picture this

Our new baby

A story by KatereggaPicture this

My mum went to Hospital and come home with a baby, the baby is a boy and his name is Anthony.

When my mum came back from Hospital,many people have been coming  at our home to see him,including our teachers  from  school. They gave him many presents like clothes and stockings.

I love our baby Anthony so much but my mum doesnot allow me to lift him. She says I cannot manage to lift him up. When this baby grows up ,I want him to play football with me.


September 2018: Jaarlijkse nieuwsbrief Stichting Happy and Joy

Verzelfstandiging van Happy and Joy
In 2017 is het laatste onderhoud aan het schoolgebouw van Happy and Joy afgerond. De huurhuizen zijn inmiddels ook helemaal klaar. Voor 2018 zijn er dan ook geen grote ... klik om het bericht te lezen

 

Welkom

Welkom op de website van Stichting Happy and Joy, Nursery School and DayCare Centre in Uganda.

Happy and Joy is een kleuterschool in het dorp Kabojja in Uganda. Kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 jaar komen er om Engels te leren, te leren schrijven, lezen, spelen en sporten.

Wij hopen dat ook u enthousiast raakt over ons project in Uganda, Afrika. En wellicht wilt u een donatie doen aan de school of aan één van onze leerlingen om deze zo een kans te geven op een betere toekomst.

Weetjes

Wij zijn op zoek naar een drukkerij die ons wil sponsoren met drukwerk. Wilt u ons helpen? Mail naar info@happyandjoy.nl.

Stichting Happy and Joy is aangesloten bij:

   

Volg ons ook op:

IBAN: NL84INGB0002894928
KvK: 28104127
RSIN: 814162927